ارگ شیبانی شهر ماژان  مرمت و احیا می‌شود

در دیدار شهردار ماژان و مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی، موضوع تأمین اعتبار مرمت و آمادگی سرمایه‌گذار برای احیای ارگ شیبانی ماژان مورد بررسی قرار گرفت.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سید احمد برآبادی مدیرکل میراث‌فرهنگی خراسان جنوبی در این دیدار گفت: شهر ماژان دارای بافت تاریخی ویژه و منحصربه‌فردی است که بسیار ارزشمند است. همچنین رویدادهای فرهنگی و ویژه‌برنامه‌های نوروزی و جشنواره بازی‌های بومی و محلی این شهر در سال‌های اخیر بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: موضوع مرمت و احیای ارگ ماژان با توجه به اعلام آمادگی مالک برای مشارکت بسیار مورد توجه است و بایستی برای احیای آن طرح مرمت و سرمایه‌گذاری فراهم شود و این اداره‌کل آمادگی همکاری و در صورت نیاز پیگیری اخذ اعتبار ملی را دارد.

او افزود: جایگاه فرهنگی ماژان با توجه به بافت تاریخی، نزدیکی آن به منطقه‌ای گردشگری دق اکبرآباد و همین‌طور جشنواره‌های متنوعی که در این شهر برگزار می‌شود، بسیار مهم است و بایستی از این فرصت‌ها برای ایجاد یک کنش اجتماعی در راستای کمک به توسعه ماژان بهره برد.

محمد رضا عابدینی شهردار ماژان در این دیدار ضمن اشاره به بازدیدهای انجام‌شده و هماهنگی با مالک گفت: مرمت و احیار ارگ می تواند باعث رونق گردشگری منطقه شود و درین راستا چند اقدام مهم توسط شهرداری انجام‌شده است.

شهردار ماژان افزود: در مرحله نخست با همکاری مالک برای احیای درختان داخل مجموعه ۶۰۰ میلیون تومان هزینه خرید امتیاز آب دائمی انجام شد و در گام بعدی شهرداری نسبت‌به تأمین زمین با کاربری گردشگری در حریم ارگ و آزادسازی معبر مجاور اقدام کرد.

عابدینی اذعان کرد: پیگیری جذب اعتبارات ملی برای مرمت ارگ و همین‌طور دو بنایی که در سال گذشته از مجموعه بافت تاریخی در تملک این شهرداری قرار گرفته است هستیم و تاکنون اقدامات اولیه حفاظتی و مرمتی در هردو بنا انجام شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404100300228
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha